Reisblog Ipo en Hennelies en Frus en Liesbeth

Reisblog Ipo en Hennelies en Frus en Liesbeth

Nederland (Castricum, Utrecht) --- Zuid Afrika (Kaapstad)

Van 1 augustus 2010 t/m januari 2011 gaan wij met z'n vieren op reis. Wij zijn Frus en Liesbeth en Ipo en Hennelies, die elkaar sinds 1973 kennen en allen reislustig van aard zijn.

We rijden vanuit Nederland met eigen vervoer naar Kaapstad Zuid-Afrika. Met onze eigen auto's (Toyota Landcruiser HZJ78 en HZJ80), een slaapplek op het dak, etc.

We hopen op deze wijze al onze familie, vrienden en bekenden op de hoogte te houden van onze belevenissen.







De route

De route
en het plan

zaterdag 28 augustus 2010

Wadi Majib



Goed voorbereid kwamen we bij de receptie van Wadi Majib aan. Op en top gekleed om een canyon tocht te maken. Dat bleek een misrekening, het was weliswaar een tocht door een canyon, maar eentje waar een rivier met allerlei stroomversnellingen doorheen liep. Zoals de man bij de receptie al zei : “You will get totally wet” en daar was geen woord van gelogen. Voor het merendeel liepen we door lekker warm water en regelmatig moest er over watervalletjes geklommen worden waarbij duizenden liters water er alles aan deden om je weer richting de uitgang te krijgen. Met wat blauwe plekken en een enkele valpartij is het ons gelukt om ons met veel plezier twee uur lang uit de naad te werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten