Reisblog Ipo en Hennelies en Frus en Liesbeth

Reisblog Ipo en Hennelies en Frus en Liesbeth

Nederland (Castricum, Utrecht) --- Zuid Afrika (Kaapstad)

Van 1 augustus 2010 t/m januari 2011 gaan wij met z'n vieren op reis. Wij zijn Frus en Liesbeth en Ipo en Hennelies, die elkaar sinds 1973 kennen en allen reislustig van aard zijn.

We rijden vanuit Nederland met eigen vervoer naar Kaapstad Zuid-Afrika. Met onze eigen auto's (Toyota Landcruiser HZJ78 en HZJ80), een slaapplek op het dak, etc.

We hopen op deze wijze al onze familie, vrienden en bekenden op de hoogte te houden van onze belevenissen.







De route

De route
en het plan

woensdag 18 augustus 2010

Hells pit and heavenly gate

Van de camping konden we niks kwaads zeggen. Het was gewoon een simpel plekje naast een hotel en natuurlijk aan de Middellandse Zee in Zuid-Oost Turkije . Geweldig, een klein minpuntje misschien. Als je aan het einde van de nacht de ladder van mijn tent scheef zou zetten zouden Liesbeth en ik er zo uitglijden. De temperatuur ging ’s nachts omhoog, volledig in lijn met de vochtigheid, waardoor wij al glibberend en vies van elkaar wakker werden. No lovelife hier.
Op de rustdag een uitje in de omgeving naar grotten; eigenlijk 2 ingestorte Karst-gaten: 1 voor de mensen in te storten (Hells Pit) en 1 voor verkoeling op 120 meter diep (Heavenly Gate). Ipo en Hennelies hadden bij het vertrek de volgende dag wat incidentjes met hun auto. Eerst een knietje van Ipo in de voorruit, resulterend in een mooie ster en toen een klein kusje met de boom bij het achteruitrijden.

1 opmerking:

  1. Hallo reislustigen,

    Dank voor jullie verhalen en foto's, heerlijk. De Ramadan, tja...... Het suikerfeest is rond en op 9 sept. Is het met de knie van Ipo in orde? Verder weer een goede reis gewenst. liefs Tineke en Ben

    BeantwoordenVerwijderen